Dag 40: Hviledag i Bardu

Aldrimett

17. juli

Antall km: 0

Antall km toalt: 745

Jeg føler meg som Larven Aldrimett, den som spiser og spiser men som ikke har bunn i magen. Til frokost er jeg alene i matsalen, men det er laget til en hel frokostbuffet bare for meg, og jeg spiser skive med skinke og ost, og så spiser jeg skive med røkelaks og skive med smør og syltetøy, og så spiser jeg en til skive med skinke og ost, og to blødkokte egg. Og til lunsj bestiller jeg to smørbrød med ost og skinke fra resepsjonen, og fire youghurt, og så spiser jeg opp sjokoladen fra Ann Kristin og kjøper hamburger på Essostasjonen og til slutt har jeg finnbiffmiddag fra hotellet, og først da blir jeg mett i magen.

Og jeg snakker med mor og far i telefonen, og med Marte, og vi bestemmer oss for å bli med på Rockman neste år, og jeg tenker at det skal nok gå bra, men hadde du spurt meg i går så hadde jeg sagt aldri i verden.

DSC_6568

Og så siger jeg ned i de dype stolene i resepsjonen, hvor det er ulveskinn på veggen, og skinn av sølvrev og moskus og elg og en utstoppet moskuskalv på peisehylla, og jeg leser i boka mi om Lance Armstrong som var helten og historien men så viste det seg at han var dopet han også, og jeg ser på TV i baren, hvor jeg er helt alene, og jeg ser at de har hvildedag i Tour de France, de også, og jeg betaler regninger og signerer papirer, og så hører jeg på musikk på hotellrommet og studerer sverigekartet for de neste to ukene, men mest av alt ser jeg gjennom bildene fra uken som gikk og gjenopplever turen og oppdaterer bloggen.

DSC_6569

 

Én kommentar Legg til din

  1. hl sier:

    Så levende og godt du skriver. Det hørtes ut som real frokost og lunsj. Det er bra du som er så aktiv får i deg dette!

    Liker

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s