Om meg

hiking-i-norway-photo

Her er jeg, praktisk kledd for fjelltur. Dette er også antrekket mitt når jeg kjører til jobb, går i butikken, er på vei til svømmetrening eller skal på kino.

Men heretter skal turklærne brukes mer utenfor sivilisasjonen! Jeg har kommet til min midt-i-livet-korsvei og spurt meg selv hvem jeg er og hva jeg står for, hva jeg trives med og hvor jeg ser meg selv i framtiden. Resultatet ble at jeg sa opp jobben, pakket sekken og kjøpte enveisbillett til Nordkapp. Lindesnes neste!

Jeg har tenkt å bruke ca fire og en halv måned på å gå Norge på langs. På veien er jeg også innom Finland og Sverige. For meg er det ikke så viktig å ta korteste rute eller kun gå i Norge, det betyr mer være ute i villmarka og oppsøke ukjent terreng. Mesteparten av tiden går jeg nok alene, men jeg håper at slekt og venner blir med et stykke på turen.

Jeg er glad i både å fotografere og å skrive, og kommer til å blogge underveis. Men av og til legger jeg kamera og penn til side, og tar inn opplevelsene uten linse.

Bilde: Fra Lysefjorden, mitt nabolag!

Fakta om meg: Navn: Anne Espedal, Alder: 44, Sivilstand: singel, ingen barn. Familie: mor, far og bror. Mange søskenbarn og gode venner. Skostørrelse: 42